Severina plakala na koncertu u Zetri uz pjesmu Grad bez ljudi

Pjevačica je pred oko devet hiljada ljudi održala koncert za pamćenje. Od početka do kraja je sve funkcioniralo savršeno – Severinino izvođenje, plesna koreografija, vrhunska scenografija i najvažnije od svega, odlična komunikacija s publikom koja je svojstvena samo velikim zvijezdama, a Severina je dokazala da to zaista i jeste.

Odmah na početku je rasplesala Zetru hitom “Italiana” koju je publika pjevala uglas. Uslijedile su “Uzbuna”, “Lola”, “Tarapana”, “Mili moj”, tokom koje se Seve rasplakala i kroz pjesmu govorila publici da je voli.

Na scenu je izvela dečaka kom je pjevala, a publika je uzvikivala “Seve, Seve”…

Nakon toga je nastavila u nešto intimnoj atmosferi pjevajući balade “Gade”, “Dobrodošao u klub”, “Ostavljena”, “Prijateljice”, “Pogled ispod obrva”… Tokom koncerta nije puno pričala, samo je poručila publici da je voli i da joj je drago što je u Sarajevu.

severina_nova_sa

Posebno emotivan trenutak desio se nakon hita “Grad bez ljudi” kada je pjevačica savila glavu i počela da plače.

Publika je na to uzvratila glasnim aplauzima i uzvikivanjem njenog imena. Spektaklu su doprinijeli i sjajni plesači koji su ostavljali bez daha, a koncert je dodatno “začinjen” i veoma raskošnim kostimima. Sama Severina se presvlačila nekoliko puta, a u uskim korsetima je pokazala da je u savršenoj formi.

Bio je ovo koncert o kojem će se sigurno dugo pričati.

Pred sam kraj zahvalila se publici. “Hvala vam što ste došli. Ja sam htjela da studiram u Sarajevu, ali se desila ‘91. godina. Niko nema srce kao vi. Hvala vam što ste nahranili moje srce u ovim danima kada ono slabi”, rekla je pjevačica i nastavila u ritmu pjesama “Gas, gas”, “Brad Pitt”, “Italiana”…

Izvor: Klix

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender