22. 09. 2021.

CZ: Razbili prozore, ubacili šampon

Incident se desio tokom noći, a šteta je napravljena na automobilima koji su mahom u vlasništvu igrača ’crveno-belih’ i koji su parkirani već nekoliko dana u zaštićenom i ograđenom prostoru ispred svlačionica i ulaza u tunel u krugu stadiona u Ljutice Bogdana.

Policija trenutno obavlja uviđaj, za sada se ne zna ko je počinitelj. Ipak, taj čin je očigledno reakcija na otvoreno pismo fudbalera Crvene zvezde zbog jednog detalja, a to su pakovanja šampiona u svakom vozilu, što je jasna aluzija.

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedjeljak su objavili saopštenje u kojem kažu da je situacija u klubu alarmantna, ali da im je i dalje cilj osvajanje titule. Zbog noćašnjeg incidenta, posebno je zanimljiv sledeći dio:

“Nažalost, prvotimci Crvene zvezde su često bez osnovnih uslova za rad, počev od loših terena za trening, koji se ne održavaju jer nema para za servis mašina i nabavku goriva, pa do uslova u svlačionici kad često nema sredstava za kupovinu leda ili čak i šampona i sličnih potrepština”, stoji u saopštenju.

Nekoliko sati kasnije na to saopštenje, koje su igrači uputili zvezdaškoj javnosti, odgovorio je klub. U tom saopštenju se ističe da su igrači prekršili dogovor pred odlazak na mini pripreme, a ‘crveno-beli’ su na taj način pokrenuli novi trend internih saopštenja, javlja B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender