27. 09. 2021.

Džiboni: Navijam za Novaka Đokovića! (VIDEO)

– Znate kako narod kaže, prvo skoči pa reci hop. Ali da se izrazim sportskim rečnikom, daćemo sve od sebe da koncert bude nezaboravan. Interesantno je da je dosta ljudi iz medija, ali i publike najavilo dolazak iz Italije, Austraije i Slovenije, jer znaju da je beogradski koncert dobra prilika da se vidi moj nastup u punom svetlu. Nekakvu set-listu ću imati, ali je se neću slepo držati, jer mene ponese raspoloženje publike, pa me ona usmerava. Ali moj koncert nije “greatest hits” nego “best of”. Zato što su pesme koje su preživele sud vremena važnije od onih koje su bile na top-listama – priča Džiboni, i dodaje da ga Beograd asocira na alvu koju je prvi put ovde probao, kao i na nastup u emisiji “Nedeljno popodne” u kojoj je jedan od članova njegovog benda polomio gitaru koju im je pozajmio Vlada Divljan, iako su pjevali na plejbek.

Pogledajte spot za Džibonijev singl “20th Century Man”:

Na pitanje za koga navija kada igraju Novak Đoković i Rafael Nadal, Stipišić je odgovorio:

– To su dva najbolja igrača na svetu, ali pošto iz vrlo poverljivih izvora znam da Nole voli moju muziku, naravno da navijam za svog fana.

Džiboni napominje da od izvođača iz Srbije najviše cijeni Đorđa Balaševića i “Disciplinu kičme”, za koju kaže da je i poslije 32 godine nevjerovatno svježa i mladalačka, što je presedan i na svjetskoj rok sceni.

Izvor: Telegraf.rs

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender