Gejevi se odrekli Jelene

Onima koji su joj ponosno dodjeljivali epitet ikone i divili joj se veoma je zasmetao način na koji već neko vrijeme piše o koleginici, posebno njeni niski udarci na račun djece, pišu srpski mediji..A prije su je branili

“S pljuvanjem Seke Aleksić Jelena Karleuša je dotakla dno… Pala je u mojim očima i jako sam razočaran” – napisao je Predrag Azdejković, urednik “Gej eho portala”, na “Fejsbuku”, a potom izjavio:

“Mislim da njen rečnik nije adekvatan za nekog ko hoće da se predstavi kao diva. Suviše se nisko spušta i valja po blatu. Urednik gej magazina “QT” Dušan Maljković je bio Jelenin vjerni fan, a danas je žestoki kritičar.

“Posle svih mojih pokušaja da odbranim Jelenu Karleuša od niza kulturofašističkih napada u prethodnim godinama, sada želim da kažem da je se, nakon izjava o Seki Aleksić, “zvanično odričem”, kao one koja je od subverzivnog elementa domaće političke/estradne scene, preispitujući sve – od homofobije do religioznih dogmi – sama postala ono što je nekoć kritikovala: ordinarna rasistička malograđanka.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender