22. 09. 2021.

Humska: U četvrtak o stadionu

“U četvrtak ćemo imati sastanak (Izvršnog odbora SD Partizan) na kojem bi centralna tema trebalo da bude odluka Višeg suda u vezi sa našim stadionom. Zauzećemo definitivan stav po tom pitanju”, ostao je nedorečen potpredsjednik FK Partizan Ratomir Babić u izjavi za “Novosti”.

Viši sud u Beogradu odlučio je da stadion u Humskoj pripada Ministarstvu odbrane, a direktor stadiona Aleksandar Stepanović rekao je za B92 da mu ta odluka nije jasna, dok je sekretar SD Milan Obućina rekao da će se klub sigurno žaliti.

Stadion koji se nekada zvao JNA zvanično je otvoren utakmicom reprezentacije Jugoslavije 9. oktobra 1949. godine, a nedavno je predsjednik SD Partizan Duško Vujošević rekao da će ga ako bude trebalo “braniti dimanitom”.

Od prošlonedjeljnog sastanka Upravnog odbora fudbalskog kluba, kada su promovisana dva nova potpredsjednika, Dušan Jovanović i Ratomir Babić, aktuelna je i priča o presjeku finansijskog stanja u klubu.

“Dosta smo posljednjih dana radili i na tom planu. Očekujte ubrzo konkretne poteze u vezi sa izvještajem o finansijskom stanju u klubu”, istakao je Babić.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender