Karleuša: Krivične prijave protiv Seke, Lukasa i Ivana Ivanovića!

Jelena Karleuša odlučila je da presavije tabak i tuži dugogodišnjeg prijatelja Acu Lukasa, Seku Aleksić i Ivana Ivanovića zbog “kleveta na račun njenog imena i djela”.

Budući da se pjevačica povukla iz javnosti do Nove godine, jer radi na singlu koji će izdati krajem decembra, PR tim objavio je saopštenje na društvenoj mreži Fejsbuk:

Opšte je poznato da se javne ličnosti koriste imenom Jelene Karleuše zarad sopstvenog marketinga, a da je Jelenim lik medijima donosi gledanost, čitanost i tiraže. Ipak, postoji ona granica koja kada se pređe, postaje linč i nepravda. Kada kontinuirani napadi na jednu ženu, majku i umjetnika, koja traje skoro dvije decenije i važi za jednog od najtiražnijih i najpopularnijih imena na ovim prostorima, postanu toliko učestali, kolektivni i neljudski, da je jedino rješenje sud – piše na početku saopštenja PR službe.

aca lukas

Zbog kontinuiranih napada na Jelenu Karleušu, njenu karijeru, djecu i porodicu, tim advokata podnijeće krivične prijave protiv Svetlane Aleksić zvane Seka, Aleksandra Vuksanovića zvanog Aca Lukas i Ivana Ivanovića. Takođe, biće tuženi i svi mediji koji su prenijeli (i prenose) klevete na račun Jelene Karleuše, jer time učestvuju u širenju klevetničkih informacija i pomažu da se Jeleni načini lična i profesionalna šteta. Podsjećamo da je Jelena u prošlosti već dva puta tužila i na sudu dobila Svetlanu Aleksić, zbog kleveta i najstrašnijih napada na nju i njenu porodicu, tako da će ovo biti treća tužba, ovog puta krivična.

seka 1

Jelena Karleuša nikada imenom nije pomenula pomenutu i primorana je da traži zaštitu suda. Takođe, javnost obavještavamo da je voditelj Ivan Ivanović i TV “Prva”, već tužen 46 puta zbog višegodišnjeg blaćenja lika i djela Jelene Karleuše, tako da će ovo biti četrdeset sedma tužba zbog klevete. Pomenuti Aleksandar Vuksanović, kome je Jelena Karleuša bila gost na tri koncerta u Beogradu i Novom Sadu, biće tužen zbog klevete izrečene na TV “Pink” – stoji u saopštenju koje se završava informacijom da se pjevačica povukla iz javnosti jer radi na singlu.

ivan-ivanovic1

Podsetimo, Seka je u svom novom blog-postu indirektno odgovorila Karleuši na prozivke da “nosi lažnjake”. Napisala je da “je žalosno kada se takvi ljudi kače kao krpelji na njenu grbaču i da je to samo iz zlobe”.

Lukas je na TV “Pink” u toku emisije “Zvezde Granda” jednoj kandidatkinji rekao da je falširala i da zvuči kao Karleuša.

/Telegraf, agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender