17. 10. 2021.

Džajić: Nejasno mi je zašto se bune

On je istakao da igrači idu na pripreme i u karantin kada god je to potrebno.

“Koje to elementarne uslove za rad nemaju? Pa i taj šampon im je stigao istog dana kada se sve desilo, kakve su im svlačionice bile prije nego što smo mi stigli? Gdje idu na pripreme zimi i ljeti? Da li idu u Hotel ‘Mladost’ u karantin? Ljudi, vi to sami vidite, ne treba Dragan Džajić da vam to kaže”, rekao je Džajić.

Prvi čovjek crveno-belih naveo je da je igračima obećao novac, koji iz “objektivnih razloga nije stigao”.

“Razgovarao sam sa igračima desetak dana prije nego što se ovo desilo. Sišao sam kod njih, pričali smo o stvarima vezanim za fudbal, utakmice i primanja. Rekao sam im da ćemo za koji dan biti u situaciji da dođemo do novca i da ću biti prvi za to da im se on isplati. Znam da je to obaveza, uostalom uvijek kada je bilo nekog novca, igrači su bili prvi na listi da ga dobiju. Obećao sam im da će dobiti novac onog trenutka kada stigne. Poslije toga, novac iz objektivnih razloga nije stizao. Neću da navodim od koga je trebalo da stigne jer imamo i drugih problema koji bi samo otežali stvar”, kazao je Dzajić.

MILOS NINKOVIC-PROMOCIJA-CRVENA ZVEZDA

On je izjavio da je razgovarao sa najiskusnijim igračima Zvezde kapitenom Milijašem i Ninkovićem.

“Milijašu sam rekao da razgovara sa ekipom i da pokušamo da napravimo malo bolju atmosferu. Poslije sam isto to rekao Ninkoviću jer moramo da pobjeđujemo. Otputovao sam u Francusku, a onda je izašlo to pismo.

Nemam nikakvu nameru da polemišem sa njima. Kažu da su jedinstveni, neka onda to jedinstvo prenesu na teren i pobjeđuju i nema nikakvih problema. To će biti dobro i za njih i za nas u upravi, ali i za navijače”, poručio je Džajić.

On smatra da nije siguran da li neko stoji iza saopštenja koje se pojavilo u javnosti poslednjih dana.

“Ne isključujem da su igrači izgubili povjerenje u ljude iz uprave. U ovoj zemlji sve je moguće, ali nemam argument da uperim prst ni u koga. Po načinu pisanja teksta koji sam pročitao nije isključeno da neko stoji iza njih. Možda je neko drugi obećavao igračima pare, pa su izgubili povjerenje. To ne mogu da znam”.

VOZDOVAC-CRVENA ZVEZDA-SUPER LEAGUE 2013-2014

Džajić je napomenuo da mu je krivo što sav “prljav veš” iz kluba izlazi u javnost.

“Mnogo puta je uprava pričala o tome, ali nažalost, nije se spriječilo. Zato smo i došli do ove situacije. Ne znam da li namjerno neko to radi, ali ima mnogo ljudi u klubu. Ne mislim da nam neko ne želi dobro, ali ima ih dosta koji misle da na ovakav način ne treba voditi klub. Nikad nisam bježao od kritika, ali moj obraz je čvrst, pošten i tako ću raditi. Ne moram više biti u klubu ni sekund, ali neću ni dozvoliti da mi neko sjedi na glavi jer postoje granice”, jasan je bio Dzajić.

Predsjednik Zvezde je istakao da je nezadovoljstvo u klubu proisteklo jer su crveno-beli u dugovima i zbog rezultata, koji nisu na nivou na kome se očekuju. Džajić je napomenuo da mu je drago što ima poštovanje prvog potpredsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.

“Za mene je zadovoljstvo i čast što me Vučić cijeni. Kao zvezdaš me poštuje zbog toga što sam imao sportske rezultate u Zvezdi, ali posebno mi je drago što me poštuje kao čovjeka i ličnost. Naravno da je čovjeku koji voli Zvezdu krivo što nisu rezultati koji su potrebni. On se ne uključuje u rad kluba, on samo gleda fudbalski”, zaključio je Džajić.

/B92, agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender