18. 10. 2021.

Partizan: Stadion je naš!

Odluka Višeg suda u Beogradu, kojom je stadion vraćen u vlasništvo Ministarstva odbrane, rezignirano je prihvaćena na Topčiderskom brdu.

Na sastanku članova Sportskog društva donijeta je jedinstvena odluka, da se uputi žalba na tu odluku.

„Obratićemo se javnosti putem zvaničnog saopštenja. Riješili smo da uložimo žalbu, jer smatramo da je pravda na našoj strani. Prilikom donošenja odluke nismo imali dilemu“, naglasio je Ratomir Babić, potpredsjednik fudbalskog kluba Partizan.

Fudbalski klub Partizan na sjednici su predstavljali predsjednik Dragan Đurić, potpredsednici Ratomir Babić i Duško Jovanović i generalni sekretar Darko Grubor.

„Normalno je da smo došli u najjačem sastavu, s obzirom da smo za ishod spora i najzainteresovaniji. Poznato je koliko smo vezani za stadion u Humskoj, mjesto na kome smo tokom više od šest decenija postizali brojne uspjeh“, dodao je Babić.

Sastanku su prisustvovali i Partizanovi advokati: Miloš Kostić i Ilija Dražić, inače članovi Skupštine fudbalskog kluba.

Sa sastanka je opravdano bio odsutan Duško Vujošević, predsjednik Sportskog društva, koji je vodio košarkaše Partizana na meču sa Barselonom u prvom kolu Evrolige. Sastankom je zbog toga predsjedavao Milan Obućina, generalni sekretar Sportskog društva Partizan.

/B92,Žurnal/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender