Ana Ivanović hoće djecu: Ne želim da budem stara mama!

Ivanovićeva je ove nedjelje igrala na Kupu Kremlja u Moskvi gdje je u četvrtfinalu poražena od Australijanke Samante Stosur.

“Stigla sam da odem do Kremlja, a ceo grad mi je veoma romantičan. Nikada nisam bila u prestonici Rusije dok je sve pod snegom, pa samo mogu da zamislim kako je tek tada lepo. Jedan od navijača poklonio mi je knjigu o Moskvi, pa ću se tako bolje upoznati sa mestima koje treba obići neki naredni put. Prošle godine sam šetala po Crvenom trgu, išla na balet, posetila sam Crkvu Hrista Spasa, jer smo i mi Srbi pravoslavci”, rekla je Ivanovićeva i dodala:

“U prestonici Rusije uvek imam dobru podršku. Naši narodi se odlično razumeju, imamo sličan mentalitet i dosta toga nas još veže. Jezici su nam, takođe, slični i mogu da čitam na ruskom. Uvek se rado vraćam u ovu zemlju”.

Ivanovićeva ima 26 godina, a pojedini teniski stručnjaci je zovu veterankom.

“Ne vidim da ću igrati tenis kada budem imala godina kao sada Serena ili Kimiko Date Krum. Volim ovaj sport i igraću ga još dugo, sve dok budem ostvarivala ono što mi je cilj. Ali imam i druge prioritete u životu. Želja mi je da osnujem porodicu, da dobijem decu, a ne želim da budem stara mama”, navela je srpska teniserka.

Ivanovićeva kaže da je zadovoljna trenutnom formom.

“Gledala sam neke svoje fotografije od prošle godine i komentarisali smo kako sada izgledam mnogo jače. Radimo vredno i dobro je što sa mnom sada putuje kondicioni trener Zlatko Novković, kako bi mi pomogao da uvek budem fit, spremna da se suprotstavim najboljima. Kada vidite Serenu, shvatite da morate da vežbate”, zaključila je srpska teniserka.

Izvor: Kurir

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender