25. 10. 2021.
Severina se plaši debakla u Beogradu!

Severina nije uspjela da napuni Spens

Ipak, Spens nije bio pun, a za to je zaslužna i cijena ulaznica od 1.800 dinara, koja je za mnoge očigledno bila previsoka. U publici su, između ostalih, bile sestre Nevena Adžemović i Sindi, Uroš Ćertić…

Poznata pjevačica koncert je počela pesmom „Italijana“, a s njom je i završila. Nakon prve tri pjesme Seve se obratila publici riječima dobrodošlice.

– Sve vas volim. Srce mi je veliko kad vas vidim ovako dobro raspoložene – rekla je Seve i nastavila da pjeva publici, koja je svaku pesmu ispratila gromoglasnim aplauzom.

Premijera „Hurem“

Koncert je trajao oko dva sata, a prisutni su imali prilike i premijerno da čuju novu pjesmu „Hurem“. Popularna pjevačica na koncert nije došla sa sinom Aleksandrom, što je svojevrsni dokaz da borba za starateljstvo s Milanom Popovićem još traje.

VIP mjesto 4.000 dinara

Zanimljivo je i to što humani gest Milana Popovića, koji je ove godine za rođendan svog sina darovao novosadskom porodilištu „Betanija“ milion evra, nije uspjeo da natjera žitelje Novog Sada da bojkotuju koncert. Neki od njih izdvojili su i 4.000 dinara kako bi podržali pjevačicu sa VIP lože.

Izvor: Kurir

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender