20. 10. 2021.

Milijaš: Ne ulazi svako u ’klub 50’

’Crveno-beli’ su protiv Novog Pazara slavili sa 5:1 i tako došli do pete pobjede ove sezone, a Milijaš je postigao prvi gol na meču u osmom minutu.

„Osjećam se srećno i ponosno, jer ne postiže mnogo igrača 50 golova u Zvezdi. Nisam znao do poluvremena da sam ušao u klub ’50’, i nemam šta puno da dodam. Najbitnije je da Crvena zvezda pobjeđuje, trudiću se da i ubudućem budem strijelac, ali ističem da je rezultat ekipe važniji od pojedinačnog učinka“, rekao je Milijaš.

Poslije burne nedelje u kojoj su mnogo toga izabranici Slaviše Stojanovića preturili preko glave ’crveno-beli’ su zaigrali odlično i došli do trijumfa.

„Sigurno da nam je rani gol dosta pomogao. Izašli smo na teren sa ciljem da damo sve od sebe i da zaboravimo sve što se dešavalo prethodnih dana. Postigli smo pet golova, primili jedan koji možda i nije trebalo da primimo, ali sve u svemu zadovoljni smo učinkom.

U sljedećem kolu očekuje nas teško gostovanje u Nišu, jer je poznato da na terenima protivnika do sada nismo igrali kako očekujemo. Nadam se da će se to promijeniti i da ćemo se iz Niša vratiti sa tri boda“, istakao je Milijaš.

/B92,fkcz.com/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender