17. 10. 2021.

Nataša Bekvalac: Nisam znala da je Vlado Georgiev bio lud za mnom

Nataša je pričala o navodnim spekulacima da se na početku njene karijere Vlado Georgiev zaljubio u nju kada ju je video na jednom festivalu u Crnoj Gori.

“Možda je Georgiev bio lud zamnom ali ja nisam primetila”, odgovorila je Nataša i dodala da su njih dvoje danas jako dobri prijatelji.

Pjevačica je bila specijalni gost u emisiji “Dobro veče Srbijo” kod Jelene Bačić Alimpić, a na početku emisije, voditeljka je otkrila da je plavokosa pjevačica došla u njemu emisiju pod temperaturom.

Jelena je pohvalila izgled pjevačice i dodala da je u šminkernici rekla da je češće drži temperatura jer ovako prelepo izgleda.

Zatim je dodala da ovo sada nije marketinški trik i da joj od srca čestita veridbu “Naravno da nije trik kada je od srca”, uzvratila je Nataša.

Inače, na početku emisije je konstatovano da se u porodici Bekvalac rađaju samo ženska djeca jer Nataša ima dvije sestre i njih tri imaju samo žensku djecu.

Pjevačica je otkrila da je rano počela da zarađuje, od svoje sedme godine, jer je tada dobijala platu za svoje angažmane na “trećem kanalu”.

Nataša danas važi za jednu od najatrkativnijih pevačica na domaćoj sceni, međutim, ona je priznala da nije bila neka djevojka za kojom se okreću drugi dok je bila u srednjoj školi i da je čak više pažnju privlačila kao klinka u vrtiću.

Izvor: Puls

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender