18. 10. 2021.

SNS: Srbije ide naprijed, a Đilas je prošlost

“Želimo da ga obavestimo i o tome da je Srbija dobila najpovoljniji izveštaj Evropske komisije, neuporedivo povoljniji od izveštaja koje smo dobijali u vreme vladavine Demokratske stranke”, navodi se u saopštenju SNS, naslovljenom sa “glas za Demokratsku stranku i Dragana Đilasa je glas za uništenje Srbije”.

U saopštenju se dodaje da “Srbija rešava sve one probleme koje su stvorile demokrate svojim neodgovornim, nedomaćinskim i štetočinskim ponašanjem, i to najviše boli Đilasa”.

SNS poručuje i da “Srbija nikada neće dozvoliti povratak u prošlost, povratak unazad, koji zagovara Đilas”.

“Srbija hoće da se menja, da ide napred, da postane moderna evropska država, da ide u budućnost, a ne u prošlost, koju oličava upravo Dragan Đilas”, saopštila je SNS.

Đilas je ranije danas na Glavnom odboru DS poručio da je samo glas za DS glas protiv SNS i SPS i da građani ne mogu biti sigurni da, ukoliko budu glasali za druge stranke, one neće ući u koaliciju sa SNS i SPS i prihvatiti njihov način rada.

Đilas se, između ostalog, osvrnuo i na izvještaj Evropske komisije, ističući da su u njemu pre dvije godine bili kritikovani odnosi sa Kosovom, ali pohvaljene ekonomija i investicije i zapošljavanje i dodao da je u nedavno predstavljenom izveštaju situacija potpuno drugačija.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender