24. 10. 2021.

ZAPLET 05

Svečano otvaranje festivala zakazano je za utorak 22. oktobra, kada će se na sceni igrati predstava “USAMLJENI ZAPAD”, Martina Makdona u izvođenju Beogradskog dramskog pozorišta. Cijena ulaznice za ovu predstavu koja počinje u 20 časova iznosi 15 KM.

Drugog dana festivala (23.10.),  predstaviće se pozorište iz Gradiške, ” Grad pozorište” sa predstavom Dušana Kovačevića, “GENERALNA PROBA SAMOUBISTVA”. Početak izvođenja predstave je u 20 časova a cijena karte iznosi pet KM.

U četvrtak, 24. oktobra u 20h, Pozorište Prijedor izvodi predstavu HELVEROVA NOĆ, Ingmara Vilkvista. Cijena karte je pet KM. Istog dana u 22.30h, publika će imati priliku da pogleda predstavu “ZVAĆE SE HAMLET” koja je projekat grupe autora banjalučkog Nevid teatra.

25. oktobra sa početkom u 20 časova, publici će se predstaviti Pozorište mladih iz Sarajeva sa predstavom “NJUŠKALO”. Cijena karte za ovu predstavu je deset KM.

Zagrebački Teatar EXIT nastupa u subotu 26.10. sa predstavom “SUTRA (NI)JE NOVI DAN”. Početak predstave je u 20 časova a cijena ulaznice iznosi 15 KM.

Poslijednjeg dana festivala (27.10. nedjelja) pogledajte predstavu u čast nagrađenih “ŠEJTAN NA (KANAFI)”. Ovu predstavu izvodi Magacin kabare, Sarajevo. Cijena karte: deset KM.

Cijena kompleta karata za sve predstave je 50 KM. Informacije i rezervacije na telefon 462 887

Zaplet 04

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender