22. 10. 2021.

Emina Jahović: Promijenila sam mišljenje o Joksimoviću, zabavan je i interesantan!

Emina Jahović, pop zvijezda i članica žirija spektakularnog muzičkog takmičenja X Factor otkriva zbog čega je ušla u ovu televizijsku priču, kako će se ponašati prema kandidatima i šta misli o svojim kolegama iz strašnog suda.

Pjevačica je otkrila i kako se slaže sa ostalim članovima žirija. Ona je za svoje kolege imala samo riječi hvale, a pogotovo za Željka Joksimovića. “Malo ljudi zna njegovu drugu stranu. Osim što je beskrajno talentovan, izuzetno je zabavan i interesantan. Moram da priznam da ranije nisam imala takvo mišljenje o njemu. Drago i je da sam ga upoznala”, rekla je Emina.

Kako kaže, pored Željka Joksimovića, Kristine Kovač i Kikija Lesendrića nije mogao da sjedi bilo ko. Zato je ne potresaju ogovaranja i komentari kako nije dovoljno kompetentna da bude mentor budućim pjevačkim zvezdama.

“Već u prvim emisijama je čak nekoliko kandidata ostavilo utisak na mene. Do te mjere su me impresionirali da sam, kada bih se poslije snimanja vratila kući, razmišljala kako bih voljela da sarađujemo i da od njih napravim nešto veliko, nešto što bi se publici svidjelo. Kada budete gledali prve epizode X Facotr jasno ćete vidjeti ko su moji favoriti“, kaže Emina.

Supruga Mustafe Sandala potvrdila je da je zaplakala na jednoj od audicija. “Nisam mogla da se suzdržim kada je jedna od takmičarki izvodila pjesmu Adel. Ne bih otkrivala ko je u pitanju jer želim da gledaoci imaju potpuni doživljaj. Vjerujem da će osjetiti isto što i ja kada je budu čuli.”

/Kurir/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender