26. 10. 2021.

Izrešetao bivšu djevojku pa se ubio: Odrekla se ljubavi jer njeni mrze Srbe!

Naime Goran se u nedjelju uveče zaustavio se između Feričanaca i Orahovice pored automobila u kome je bila njegova bivša devojka S. B. (24) iz okolice Mikleuša sa svojim novim momkom A. Č.
Goran je na njih ispalio rafal, a zatim otišao svojoj kući i ispalio sebi hitac.

S.B. i A.Č. su zadobili teške tjelesne povrede i prevezeni su u bolnicu u Našicama, a zatim su prebačeni u Osijek. Djevojka je primljena u teškom stanju i ima pet prostrelnih rana po rukama i glavi, dok mladić ima samo prostrelne rane na nadlakticama.

“Koliko god da me povredila i prevarila, volim je”, napisao je ispod albuma sa šest njenih fotografija.

– Cura koju najviše volim, koja mi sutra uništava život. Cura koja ti u oči može lagati, plakati, i moraš joj verovati. Sutra ću je u oči gledati kako laže pred sudom. Devojka koja se odriče svoje ljubavi i sreće zato što joj tata i stric mrze Srbe – napisao je ispod njene fotografije 14. oktobra.

Porodica upucane djevojke navodno se protivila vezi jer je mladić, kako se priča, srpske nacionalnosti. U nju je, govori se, bio ludo zaljubljen. Objavio je i fotografiju automatske puške te napisao “zlatko moj…”.

Goran B. ima najmanje tri „fejsbuk“ profila, a na svakom su fotografije Slađane B.

Prijateljica mu je pod jednom njenom fotografijom napisala kako je opsjednut njome.

– Kako to misliš? – upitao ju je.- Pa volim je al kad je ona odustala od svega, a uvek ima nade zar ne – napisao je on. Prepiska je još iz aprila.

Izvor: Kurir

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender