25. 10. 2021.

Jović: Idemo na istorijsku pobjedu

Ekipa Miroslava Nikolića dočekuje finskog predstavnika ekipu Bizons, a košarkaš Stefan Jović analizirao je protivnika i istakao da njegova ekipa ide na pobjedu.

“Okosnicu Biznonsa čine stranci, imaju pet Amerikanaca i jednog Estonca. Uz to, vodi ih američki trener koji ih je poprilično disciplinovao, i u napadu i u odbrani.”

“Dobro brane pik-en-rol, a pošto mi to dosta koristimo, mislim da ako to budemo rješavali kako treba, imamo šanse da pobjedimo. Prvenstveno su jaki na poziciji plejmejkera – tu imaju Amerikanca Kiza, ali iskusni su im i krilni igrači i centri, naročito Koti. Međutim, u rotaciji imaju sedam igrača, što bi trebalo da bude naša prednost.”

U prvom kolu Evrokupa, Bizonsi su savladali na svom terenu litvanski Neptunas 63:62, a Radnički je poražen od Panioniosa 77:72.

“U srijedu moramo da izađemo sa dosta energije, idemo na pobjedu pred našom publikom. Imamo šta da tražimo u Evrokupu, pa očekujemo masovniju podršku navijača. Veliki je uspjeh što smo učesnik ovog takmičenja, pa navijačima ne treba dodatni motiv da ispune halu. Vjerujem da će biti uz nas kao i svih ovih godina. Pozivam ih da ispune Jezero i da zajedno dođemo do istorijske pobjede”, rekao je Jović za B92

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender