Nemam ništa protiv Seve, ali zašto Ćetković nema šou u Hrvatskoj

U šou-programu Tvoje lice zvuči poznato, pevačice Goca Tržan i Severina Vučković našle su se oči u oči. Goca je imitirala Dženifer Lopez, dok je Severina bila u žiriju.

Mnogi su očekivali da će, s obzirom na Gocin poznat stav o koleginici iz Hrvatske, s jedne od ove dvije strane “pasti” neki neumesan komentar ili bar hladan pogled, ali to se nije dogodilo.

Podsjetimo se da je Goca Tržan prije nešto manje od dvije godine, gostujući u jednoj emisiji, žestoko kritikovala to što je Severina imala svoj šou na RTS-u i što je domaći mediji, kako je rekla, tretiraju kao kraljicu.

I pored toga, pjevačice su tokom šou programa ostale na visini zadatka i uredno se pozdravile kada su se srele u bekstejdžu.

“Ne znam šta je trebalo da uradim? Poštujem sve svoje kolege, pa tako i Severinu. Protiv žene zaista nemam ništa lično. Ono što mislim nema veze sa Severinom, već sa našim narodom i našim medijima”, objašnjava Goca i dodaje da je njen stav o tretmanu koji hrvatski izvođači imaju u Srbiji ostao nepromjenjen:

“Severina je samo jedan u nizu primera. Nju komentarišem jer je imala šou na Javnom servisu. Zašto, recimo, Sergej Ćetković nema svoj šou na hrvatskoj televiziji? Volela bih da se naši mediji prema hrvatskim izvođačima odnose isto kao što se njihovi odnose prema nama. Nije Severina kriva, krivi smo mi što dozvoljavamo takve stvari. Ona se bori kako zna i ume, i to joj prolazi jer se kod nas baš sve može”.

Izvor: Kurir

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender