27. 11. 2021.

Republika Srpska s Ibrahimovićem napada Srbiju u novembru?

Sve oči su ponovo uprte u FIFU i UEFU! Poslije otkazivanja mogućeg duela između fudbalskih reprezentacija Srbije i Brazila sredinom novembra, ”orlovi” bi napokon mogli da odigraju istorijski duel u Banjaluci protiv selekcije Republike Srpske.

S obzirom na upražnjen termin u novembru, nije isključeno da se već dugo najavljivani revijalni meč odigra u gradu na Vrbasu. Naravno, ukoliko za to stigne potvrda od čelnih ljudi FIFE i UEFE koji se najviše pitaju jer je Izvršni odbor FS BIH već na prvom koraku odobrio ovakvu ideju.

Ukoliko se ova ideja realizuje postoji mogućnost da dres najjačeg tima Republike Srpske obuku Zlatan Ibrahimović i Marko Marin, kao i Neven Subotić koji je već reprezentativac Srbije. Takvu ideju potvrdio je selektor RS i pomoćni trener Borusije iz Dortmunda Željko Buvač.

– Zna se ko je Zlatan Ibrahimović u svijetu fudbala. Biće u našim planovima ukoliko ne bude imao obaveza u reprezentaciji Švedske. Naš plan je da u sastavu RS nastupaju velike zvijezde, afirmisani igrači i talenti koji tek treba da se dokažu – rekao je Buvač nedavno za banjalučki Evroblic, a prenosi Alo.

Međutim, uzimajući u obzir to da će selekcija Švedske u novembru igrati baraž za plasman na SP, malo je vjerovati da će se Ibrahimović naći na terenu u Banjaluci.

(Izvor: Telegraf.rs)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender