Titova unuka: Deda je želio da bude sahranjen u Zagrebu, Jovanku nikad nije spominjao

Ona je u svom obraćanju napisala da za posljednjih 11 godina Titovog života Jovanka nije bila prisutna ni na jednom porodičnom okupljanju, kao i da je Broz nikad nije pominjao.

“Dragi mediji, ako ste već decenijama u stanju da kopate po nečijem životu i ako se ponašate kao da znate sve i ako ste u stanju konstruirati i objavljivati ‘life story’ prema političkim i ‘kako vjetar duva’ prilikama…

Onda ste nekim čudom propustili informisati naciju da moj deda nikada nigdje i nikome nije rekao gdje želi biti sahranjen. Da ja pitam odavno bi bio blizu mene u Zagrebu koji je tako volio. Bio je građanin svijeta, ali u prvom redu Hrvat!

Takođe vam je promaklo da posljednjih 11 godina života mog dede (kažu i mnogo duže ali ja pamtim toliko) Jovanka nije bila prisutna ni na jednom – zaista ni na jednom porodičnom okupljanju. Deda je nikad nije spominjao. Vidjela sam je tek jednom, na sahrani dede, na kojoj je bila isključivo jer su to tražili moj otac i moj stric.

Kako je završila priča između dede i nje zapravo me ne zanima. Niti bi sve vas to trebalo da zanima.To je njihova stvar. Da su svi ti medijski ‘polipi’ upućeni, kako misle da jesu, ne bi mahnito divljali po mojim telefonima i tražili izjavu.

Zapravo evo izjave – Dvoje ljudi su jednom imali nešto i to nešto je jednom prestalo. Kraj priče.
Ja ću ipak oprostite, slavljenički, moja Sara danas ima 19. rođendan. Hvala svima koji razumiju!”

/Blic/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender