24. 10. 2021.

Prijedorčanka kip pita: Hoće li neko da me oženi?

– Da nisam oženjen, rado bih. Izdržljiva je i uvjeren sam da će imati bar nekoliko bračnih ponuda – rekao je jedan od prolaznika. Drugi, malo stariji, koji se predstavio kao Ratko Bokan, Jeleni je ispod nogu ostavio pismo i na njega stavio kamen da ga vjetar ne odnese.

– Postala mi je veoma simpatična zbog ovoga što radi i hoću da zna da sam na njenoj strani – kazao nam je Bokan.

Prijedorčani su proteklih dana Jeleni, koja je prije nekoliko dana napisala da je “malo umorna”, odgovorili porukom: “Šta radiš, jadna, pa mi te volimo!”

U međuvremenu, za kaiš su joj zakačili i vizitkartu s imenom direktora lokalnog Fonda za zapošljavanje. Neki su, mahom penzioneri, pokušali i da je “nagrade” kojom markom, a redovno joj donose i jabuke.

Jelena nije nikoga ostavila ravnodušnim i komentari su pozitivni i iako na trgu stoji od 9 do 13 sati niko je mrko nije pogledao.

Simpatična Prijedorčanka još ne progovora, a njena “misija” mogla bi još potrajati, moguće je čak i narednih desetak dana.

Podsjetimo, Topićeva je student Akademije umjetnosti, a ima i diplomu Ekonomskog fakulteta, i pretpostavlja se da je riječ o njenom diplomskom radu ili protest zbog nezaposlenosti, a možda je riječ o nečemu drugom.

Izvor: Prijedor24.com

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender