22. 10. 2021.

Skupili 400.000 evra za ugrožene Srbe s Balkana

U kontinuiranoj humanitarnoj akciji, od osnivanja do sredine oktobra ove godine, sakupili su 400.000 evra, zahvaljujući donatorima i zalaganju članova u ograncima koji postoje u Srbiji, Republici Srpskoj, Švajcarskoj, Austriji i SAD.

foto 2

Do sada smo prikupili neophodna sredstva i obezbijedili mnogim porodicama siguran krov nad glavom izgradnjom i dogradnjom desetina kuća. Pored toga, obezbeđena je velika pomoć u vidu frižidera, šporeta, zamrzivača i drugog osnovnog pokućstva, izgrađen je i opremljen veliki broj kupatila, opremljene su dječje sobe novim krevetima, plakarima, stolovima, kompjuterima, igračkama i školskim priborom – kažu u ovoj organizaciji.

foto 3

“Srbi za Srbe” obezbijedili su pomoć i seoskim porodicama u vidu traktora, plastenika, krava, ovaca i koza kako bi svojim radom stekli mogućnost da svojoj djeci pruže pristojan život. U ovoj organizaciji ističu da im je prioritet transparentnost u radu, pa na svom zvaničnom sajtu i društvenim mrežama svakodnevno objavljuje liste donatora kao i uvid u trenutno stanje na svim bankovnim računima.

foto 4

– Organizacija “Srbi za Srbe” i ubuduće nastavlja da radi na dobrobiti ugroženih srpskih porodica širom Balkana, kako bi neophodna humanitarna pomoć stigla do što većeg broja djece – najavljuju iz ove organizacije.

/Telegraf/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender