26. 09. 2021.

SNS: Slavili smo što idemo naprijed

Odgovarajući na optužbe DS da nije jasno šta ta stranka slavi, imajući u vidu negativne rezultate u ekonomiji i ruiniranje institucija u zemlji, Mihajlović je rekla da su naprednjaci sinoć slavili hrabrost, odlučnost, vrednoću i mukotrpan rad.

“Slavili smo to što nikada više u Srbiji tajkuni neće voditi državu i što nikada više političari i tajkuni neće biti u takvoj sprezi da Srbija i njeni gradjani budu poniženi i osiromašeni”, rekla je Mihajlović novinarima u Crnoj Travi.

Moram da priznam, dodala je ona, da sam prilično razočarana saopštenjem demokrata, jer sam očekivala “malo više viteštva od DS koja je nekada bila moćna i jaka, a svojim rezultatima dovela do toga da mi grcamo godinu dana”.

Mihajlović je dodala da je očekivala da će DS shvatiti da Srbija može da ide naprijed i da će se pridruži onom što se zove napredak Srbije. “To nije samo pitanje SNS, već cijele Srbije”, istakla je ona, dodajući da se sinoć u Areni vidjelo da SNS i Srbija uživaju veliko povjerenje u Evropi i svijetu.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender