Vilijams: Navijači Zvezde najbolji

Lokomotiva je prošle nedjelje savladala ’crveno-bele’ u prvom kolu Evrolige sa 87:84, a Vilijams je bio najbolji igrač gostiju sa 23 poena i 7 skokova.

„Kao što već znate, pobijedili smo Crvenu zvezdu u Beogradu. I njima je bila prva utakmica u Evroligi. To su vjerovatno jedni od najboljih navijača pred kojima sam igrao, i jedno od najboljih mjesta što se košarkaške atmosfere tiče“, napisao je Vilijams.

Amerikanac je u svom blogu opisao utakmicu, a posebnu pažnju obratio je na završnicu meča kada su ’Delije’ napravile zaglušujuću buku.

„Nisam imao dobro šutersko veče sa slobodnih bacanja. Nikada ne razmišljam o posljednjem šutu jer je sljedeći šut uvijek najvažniji. Ako počnete da razmišljate o poslednjem šutu, to će vas samo ometi u sljedećem. Publika je bila toliko bučna da ja više nisam mogao ni sebe da čujem. Sve je postalo ’mutirano’!“, dodao je Vilijams.

Pored Crvene zvezde i Lokomotive, u grupi D ovogodišnje lige šampiona nalaze se Laboral Kuča, Lijetuvos Ritas, Panatinaikos i Makabi Tel Aviv, javlja B92.

U sljedećem kolu, u četvrtak, ekipa Dejana Radonjića gostuje Makabiju, dok Lokomotiva dočekuje Lijetuvos Ritas.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender