22. 10. 2021.

Vučić danas sa Jovanovićem

Kako je Tanjugu rečeno u Vladi Srbije, Vučić će danas na razgovor pozvati Jovanovića, a poziv će uputiti i drugim liderima stranaka, koji žele da razgovaraju o budućnosti Srbije, da iznesu primedbe na rad Vlade ili predloge i planove za prosperitet Srbije i bolji život njenih građana.

Potpredsjednik LDP Bojan Đurić potvrdio je Tanjugu da će lider LDP Čedomir Jovanović predstavljati tu stranku na sastanku sa Vučićem i dodao da će biti vrlo konkretan i precizan kada se bude razgovaralo o ekonomskim, društvenim i političkih reformama.

Đurić je rekao da će LDP insistirati na problemima Srbije za koje ta stranka smatra da vuku zemlju na dno, a koji se do sada nisu rješavali ili su uporno gurani na marginu i potcjenjivani u srpskoj politici, kao što su pitanja ekonomskog stanja, suprotstavljanja reformama, izbjegavanja modernizacije zemlje.

On je ukazao da je LDP godinama bio prilično usamljen u insistiranju i konkretnim predlozima dubinskih promjena, a te prijedloge u odnosu na postojeću državnu politiku će i sada iznijeti.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender