Bivša ljubavnica organizovala smrtonosnu sačekušu za drvosječu iz Kotor Varoša

Drvosječa iz Kotor Varoša, koji je u požeški kraj došao kao nadničar, ubijen je 10. oktobra na šumskom putu u Godoviku. Prema tvrdnjava policije njega je, udarajući ga tvrdim predmetom po glavi i tijelu, ubio Milić, a potom tijelo polio benzinom i spalio.

Tubićev nestanak prijavljen je prošlog petka, dan kasnije pronađeno je njegovo tijelo, dok su Milić i Nedeljkovićeva uhapšeni u nedjelju.

– Tubić je bio u vezi sa D.N, koja je htjela da raskine. Drvosječa se nije mirio sa tim, bio je zaljubljen, što ga je koštalo života – priča izvor “Blica”.

Sumnja se da je Nedeljkovićeva, da bi se otarasila bivšeg ljubavnika angažovala Milića. Pozvala je Tubića i zakazala mu sastanak u šumi. Drvosječa je došao je na mjesto susreta, ne sluteći šta ga čeka.

– Milić je nasrnuo na Tubića i udarao ga krvnički, sve dok nije izdahnuo – dodaje naš izvor. Poluugljenisani leš, koji su rastgle životinje, pronašli su mještani Govodika.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu juče je odredio pritvor za Miluna Milića zbog teškog ubistva. Ista mjera određena je Dragi Nedeljković, koja se tereti za podstrekivanje. U Svačkovcima Milić je poznat kao čovjek prijeke naravi. Bio je i osuđivan zbog krađa i tuča.

Policija ispituje tri detalja

Policija tek treba da utvrdi da li je 10. oktobra i Nedeljkovićeva bila u šumi u kojoj je Milić ubio Tubića, šta je stvarni motiv ovog monstruoznog čina (novac, veza sa Nedeljkovićevom ili nešto treće), a nije pronađen ni predmet kojim je Tubić usmrćen.

/Blic/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender