24. 10. 2021.

Ratko Nikolić i zvanično u Borcu

Nekada jedan od najboljih pivota u Evropi, nije stigao na zvanično predstavljanje, a Golić je kašnjenje novog igrača na konferenciju za novinare objasnio riječima:

“Stvarno se izvinjavam što Nikolić nije stigao na vrijeme. Javio se i trenutno je na pola puta do Banjaluke. Bitno je da će on igrati u Borcu minimalno ovu polusezonu, a poslije ćemo da vidimo.”

Golić je dodao da Nikolić dolazi u Borac na njegov i poziv golmana Barselone Danijela Šarića.

“Ratko se nijednog trenutka nije dvoumio kada smo ga zamolili da dođe i pomogne nam. On je naš veliki prijatelj i potpuno razumije trenutne probleme s kojima se Borac susreće, tako da o finansijama nismo ni razgovarali”, naglasio je Golić.

Direktor Banjalučana dalje naglašava da je dolazak takvog igrača velika stvar za Borac:

“Nikolić je, prije svega, ljudska gromada, a njegovo znanje i iskustvo biće od neprocjenjivog značaja za naše mlade igrače.”

Golić je potvrdio da je u Sloveniji razgovarao sa Janijem Čopom, bivšim rukometašem Borca, koji bi mogao da sjedne na klupu umjesto Bojana Crnomarkovića.

“Nema tu šta da se krije, otvoreno smo pričali o svemu. Čop je izrazio želju da dođe, ali mnoge stvari još treba da se poklope kako bi on zaista sjeo na klupu. Bilo kako bilo, Crnomarković će i dalje ostati trener, bez obzira na to ko bude novi šef stručnog štaba. On je dijete Borca i radiće u tandemu sa budućim trenerom”, jasan je Golić.

Račun Borca je i dalje blokoran, što stvara velike probleme u funkcionisanju kluba.

“Ne znam više šta da kažem o tom pitanju. Čekamo da nas prime Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, i Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banjaluke. Nadam se da će nas primiti uskoro kako bimo im iznijeli sve naše probleme.

Banjalučki rukometaši u subotu u okviru osmog kola Gasprom Južni tok lige dočekuju Vojvodinu i pokušaće da ostvare drugu pobjedu. Do sada su nadigrali samo Partizan u Beogradu.

/Nezavisne novine/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender