19. 10. 2021.

Ceca promoviše Emirate?

Kompanija „Indžoj Dubai“ iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zainteresovana je za saradnju sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Njihova želja je da srpska folk zvijezda postane jedno od promotivnih lica ove egzotične destinacije. Agenti kompanije trenutno potpisuju ugovore sa domaćim turističkim agencijama, a Agneš Hanko iz menadžmenta arapskog turističkog operatera kaže da je planu i sastanak sa Cecom.

Ukoliko planovi sa gospođom Ražnatović budu realizovani, srpska zvijezda će prisustvovati ekskluzivnoj promociji ove, svjetski popularne destinacije tokom koje će grupa turista iz Srbije biti u prilici da uživa u pustinjskom safariju, obilasku modernih građevina, marina, veličanstvene velike džamije, palata, ali i u drugim atrakcijama Emirata – kaže Agneš.

ceca .

U želji da saznamo hoće li doći do saradnje, pozvali smo Cecu Ražnatović, ali je ona bila iznenađena.

– Zasad niko nije kontaktirao sa mnom tim povodom, ali bi mi bilo veliko zadovoljstvo da postanem njihov promoter – rekla je za „Novosti“ Ceca Ražnatović, koja će za desetak dana obradovati fanove spotom za pjesmu „Turbulentno“. – Ali, više bih voljela da nam skoči standard i da naši građani mogu sebi da priušte ovakva putovanja. U Emiratima sam bila turistički, tačnije na svadbi moje prijateljice Jelene Jakovljević i zaista sam uživala.

/Novosti/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender