21. 10. 2021.

Đorđević: Ostajem u Nantu do ljeta

Đorđević od početka sezone niže odlične partije u dresu Nanta, postigao je šest golova i imao dvije asistencije u prvih deset kola, i jedan je od najzaslužnijih je za četvrto mjesto na tabeli svog tima. Zanimljivo je da je u Ligi 1 više golova od Đorđevića postigao samo Radamel Falkao i to sedam.

„U dobroj sam formi, postižem golove, pobjeđujemo. Uživam. Čitam i ja svakodnevno šta se piše i trudim se da mi to ne remeti pažnju. Nije lako, ali moju sudbinu na neki način moram da vežem prvo za Nant“, istakao je Đorđević.

Italijani se u jednom komentaru čude što klub već nije učinio konkretan korak da zadrži najboljeg igrača.

„Sa predsednikom Nanta baš sam u ponedjeljak vodio razgovore o novom ugovoru. Iskreno, iznenadio sam se koliko je ponuda izdašna, ali smo ostavili da konkretnije o svemu pričamo u zimskoj pauzi. Odluka nije laka, a kad sam ja u pitanju, nije sve u parama. U Nantu sam se afirmisao, stekao ime, pozicije, uostalom i kapiten sam tima. Zato ću prvo iscrpiti sve mogućunosti u klubu, a potom razmatrati druge ponude“, naglasio je Đorđević, „Sanjao sam da igram u nekoj ligi petice. Tu želju sam ispunio jer je francuska liga jedna od njih. Mogu da idem samo na bolje, u kvalitetniju ligu i ekipu“, prenose “Novosti”.

Letos Nant nije želio da pusti Đorđevića za manje od pet miliona evra, a sigurno je da ni u januaru neće mijenjati klub.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender