Lotinac: Meč sa CZ nije namješten

Iako niko nije javno prozvao Pazarce, Lotinac je istakao da optužbe potiču od nekog člana uprave i da će kada sazna ko je u pitanju reagovati.

„Zbog očajne igre i poraza spreman sam kao kapiten Novog Pazara prvi da odgovaram, da me kritikuju, napadaju i da na neki način opravdano verbalno iskale bijes na meni, pa tek onda na saigračima i treneru. Da mi neko udari na čast, poštenje i obraz, ipak to neću dozvoliti makar nikada više i ne zaigrao fudbal“, ogorčeno je rekao Lotinac.

Lotinac je rekao da je veoma razočaran pričama o navodnoj prodaji utakmice i licitiranju o imenima igrača koji su to uradili, ali poručio da neće sjediti skrštenih ruku.

„Naravno, neću kukati nad svojom sudbinom, jer sam već pokrenuo krivične prijave protiv nekih internet blogova i stranica i jednog lokalnog elektronskog medija koji su različtim insinuacijama doprineli i raspirivali sumnju u mene. Ovih dana tragam za osobom iz uprave Novog Pazara koje je sličnu insinuaciju i laž lansirala iz kluba i protiv te osobe ću podnijeti krivičnu prijavu“, istakao je Lotinac.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender