18. 10. 2021.

Istina najjače oružje Srpske

Dodik je u obraćanju prilikom posjete Beogradskom sajmu knjiga, gdje je predstavljen Štand Republike Srpske u znaku obilježavanja 100 godina od početka Prvog svjetskog rata, rekao da je veoma važno da se Srpska, kao nezaobilazan regionalni partner, predstavlja na ovom sajmu i pisanom riječju bori za istinu.

On je dodao da je naredna godina, kada se obilježava stotinu godina od početka Prvog svjetskog rata, za Republiku Srpsku veoma važna i da je Srpska opredijeljena da se na sve načine, a posebno kroz knjigu i obrazovanje, bori za istinu.

“Zato je veoma važno biti ovdje i bićemo tu i naredne godine”, naglasio je Dodik.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je uvijek fascinantno kada neko pretoči misao u književno djelo i da joj je zbog toga drago što se Srpska predstavlja na Beogradskom sajmu knjiga.

Ona je podsjetila da Republika Srpska već dugi niz godina provodi aktivnosti koje idu u prilog njene promocije.

Direktor Predstavništva Republike Srpske u Beogradu Mlađen Cicović zahvalio je svima koji su doprinijeli da Srpska na što bolji način bude predstavljena na Beogradskom sajmu knjiga, te predsjedniku i premijeru Srpske poklonio Sabrana djela Pere Slijepčevića, zajedničko izdanje Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske i Sveta knjige “Ćosović” iz Beograda.

Posjetu sajmu Dodik i Cvijanovićeva su nastavili obilaskom štandova izdavača iz Republike Srpske, ali i ostale.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender