26. 09. 2021.

Prvi avion “Er Srbije” dobio ime Novaka Đokovića

U VIP hangaru na aerodoromu “Nikola Tesla” prijemu su prisustvovali predshednik Srbije Tomislav Nikolić, premijer Ivica Dačić, ministri, predstavnici diplomatskog kora i inostranog biznisa u Srbiji.

Gosti su imali priliku da razgledaju unutrašnjost aviona, urađenu po najvišim svjetskim standardima i da se upoznaju sa delom vrhunskih usluga.

Kondić je naveo da je srećan zbog toga što će “Er Srbija” nositi boje nacionalne zastave, a Vučić je još jednom izrazio zadovoljstvo “poletanjem nacionalne kompanije” za koju vjeruje da će biti najveća, najbolja i najuspešnija u regionu.

Vučić je na prijemu otkrio natpis na avionu koji od noćas nosi ime Novaka Đokovića. Kondić je najavio da će svaki budući avion nositi ime po nekoj od ličnosti koje su svojim oblastima učinile mnogo za građane Srbije.

Đoković se zvanicama obratio video porukom iz Pariza.

Đoković: Ponosan sam na još jedan srpski brend

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prihvatio je predlog da jedan od aviona u floti kompanije “Er Srbija” ponese njegovo ime, a tim povodom rekao je da je ponosan na još jedan srpski brend.

Nakon što mu je početkom oktobra saopšten ovaj predlog, Novak se nije mnogo dvoumio i potpuno besplatno ustupio je korišćenje njegovog imena i brenda u ovu svrhu, prenio je PR tim trenutno drugog tenisera svijeta.

“Srećan sam ako mogu da pomognem mojoj državi u naporu da, zajedno sa Etihadom, vrati ugled nacionalnoj avio-kompaniji i vazduhoplovstvu. Biću ponosan kada budem leteo kompanijom Er Srbija i siguran sam da će kvalitet usluge biti na najvišem nivou. Želja mi je da Er Srbija ima što više letova, zadovoljnih putnika i radnika, nove destinacije i dobro poslovanje. Da svi zajedno budemo ponosni na još jedan brend Srbije!”, rekao je Đoković.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender