24. 10. 2021.

“Leksingtonci” snimaju spot u Diznilendu

Članovi popularnog benda „Leksington“ vratili su se nedavno sa evropske turneje, u okviru koje su posjetili Njemačku, Francusku i Austriju. U pauzi između koncerata, momci su iskoristili priliku da bolje upoznaju Štutgart, gdje su bili na Oktobar festu, dok su u Parizu obišli Diznilend i tamo snimili kadrove za novi spot. Riječ je o ekranizaciji pjesme „U srce udaraj“, za koju se leksingtonci nadaju da će naslijediti aktuelne, posebno hit godine mnogih radio-stanica – „Donesi“.

leksington 3

Bilo je naporno na turneji, ali stigli smo i da uživamo – kaže pjevač benda Bojan Vasković. – Ovo nam je bila prva posjeta Francuskoj. Svirali smo u čuvenom klubu „Maksimus“, gdje nas je publika fantastično dočekala. Poseta Diznilendu bila je posebno iskustvo. Najuzbudljivija je bila vožnja rolerkosterima. Tu smo se pošteno nauživali, ali i sve ostalo je bilo kao u bajci.

Video rješenje za pjesmu „U srce udaraj“ sniman je na ulicama Pariza, a publika će, osim momaka, u spotu vidjeti i interesantne kadrove jednog od najromantičnijih gradova na svijetu.

lexington 2

– Kada smo krenuli na turneju, nismo razmišljali o spotu. Međutim, Pariz nas je očarao, pa smo riješili da malo produžimo boravak. Pozvali smo reditelja i ostatak ekipe, sa kojima smo, verujemo, uradili pravu stvar. Super smo se zabavljali na snimanju. I mi, a i slučajni prolaznici sa kojima smo u jednom trenutku blokirali saobraćaj, ali niko se nije bunio – otkriva gitarista Miloš Vuksanović za Novosti, dodajući da će spot biti gotov za dvadesetak dana.

Po povratku sa turneje, članovi benda nastavili su sa ranije zakazanim svirkama po Srbiji i Crnoj Gori na kojima, promovišu aktuelni singl, baladu „Nina“.

Dok čekamo novi spot, gledamo još uvijek aktuelni za pjesmu “Donesi”.

http://www.youtube.com/watch?v=rY1nngCSNuY

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender