22. 10. 2021.

Muški savjeti za ljepotu upućeni ženama

1. Male i jednostavne usne

Jedan od savjeta za ljepotu koji muškarci upućuju ženama je da izbjegnu smjele upadljive usne. Vjerovatno muškarci vole da ljube usne koje su suptilne, a ipak seksi i nisu veliki fanovi jarko crvenog karmina i ljepljivih sjajeva. Međutim, sve se svodi na to šta vaš partner voli.

2. Miris je važniji od stila

Ovaj savjet se više odnosi na kosu nego na ljepotu. Neki muškarci vole loknastu, neki ravnu, neki dugu, a neki kratku, međutim, svi vole kada kosa lijepo miriše. Vi toga možda niste ni svjesne, ali muškarci veliki značaj pridaju tome kako vam kosa miriše.

3. Kratki nokti

Muški savjeti za ljepotu namijenjeni ženama takođe uključuju i kratke, jednostavne i uredne nokte. Muškarci zaista duge i neobične nokte smatraju neprirodnim i zastrašujućim.

4. Suptilnost je seksi

Svaki muškarac tvrdi da je neupadljiva i jednostavna šminka najbolja. Prenapadna šminka može da izgleda smiješno.

5. Prirodno je najbolje

Bez obzira da li je u pitanju kosa, nokti ili šminka, u cjelini, muškarci ne vole ništa što izgleda vještačko. U to ne spadaju vještačke trepavice ili izbjeljeni zubi, dokle god ne promijenite vaš lični izgled i počnete da ličite na neku drugu osobu.

6. Tamne sijenke

Nastavite da stavljate tamne sijenke i očima date mačkasti izgled, jer muškarci to zaista vole. To je savjet koji bi oni voljeli da imate na umu prilikom šminkanja.

7. Budite samouvjerene

Više od svakog savjeta za ljepotu, muškarcima je važnije samopouzdanje kojim žena zrači.
Zato žene, ukoliko imate samopouzdanja, zračićete više nego kada ste skroz dotjerane, a bez samopouzdanja.

.
/superžena/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender