25. 10. 2021.

Za neodoljivu ženstvenost: Trikovi koji stanjuju struk

Ako vam je struk “bolna tačka” koju želite da sakrijete ili da ga vizuelno suzite, u tome vam moda može biti vjeran saveznik. Stručnjaci savjetuju nekoliko trikova kojima ćete barem prividno suziti svoj struk.

Strukirane majice

Strukirane majice ili košulje prikriće vaš stomak i prividno vam izdužiti struk. Ne strahujte od nabora, jer oni neće vašoj figuri dati veći volumen. Naprotiv, ovako će vam struk izgledati dosta uže pa će mnogi u čudu primjetiti kako ste odjednom toliko smršali.

Haljina “pješčani sat”

Želite li da poput mnogih holivudskih ljepotica imate tanan struk i istesanu figuru u obliku pješčanog sata? Ne morate da držate rigorozne dijete, niti da mnogo vježbate. Dovoljno je da obučete haljinu koja će vizuelno stvoriti liniju pješčanog sata.

Pantalone na prugice

Najbolji model pantalona koji će vas izdužiti i prikriti nesavršeni struk su one s tankim vertikalnim prugicama koje djeluju poput optičke varke, pa će vaše noge u njima izgledati duže i tanje.

Mantil, kaput sa kaišem

Zbog svoje funkcionalnosti, mantil je uvijek dobrodošao komad odjeće u ormanu. Doduše, neke žene se groze upotrebe pojasa zbog straha da upravo njim u prvi plan ne istaknu svoj struk kojim baš i nisu zadovoljne. Međutim, ako ga ne stegnete previše, pojas mantila zapravo može da vam pomogne da svoju figuru oblikujete po želji.

Strukirana haljina

Takva haljina je savršeni izbor za sve žene sa naglašenim ženskim oblinama. Vrlo je važno da je sašivena od malo krućeg materijala, poput čvršćeg pamuka, kako bi se vešto prikrile obline koje znaju da se pojave oko struka.

Haljina nabrana na struku

Ovakav modni komad dobro pristaje svakoj ženi i uz to je vrlo praktičan odjevni predmet. Haljina na vezivanje lijepo izgleda i uz štikle i uz gumene čizme, a njen univerzalni kroj, takođe, može prikriti neke nedostatke.

Strukirani sako

Još jedan neuništivi komad odeće koji uspješno odolijeva svim trendovima. Njime ćete uspješno prikriti stomačić, a možete da ga kombinujete i uz pantalone, kao i uz suknju.

Uska suknja do koljena

Uska suknja do koljena ističe sve lijepe karakteristike vaše figure. Njen kroj, naime, ističe bokove, dok struk čini dosta tanjim. Dodamo li joj još kakav uski džemper ili neku prozračnu bluzu, dobićemo neodoljivu ženstvenost protkanu seksepilom.

Bluza sa mašnom ili volanima

Ukoliko želite da odvratite pažnju sa onog dijela tijela koji vam se ne sviđa, tada istaknite onaj kojim ste jako zadovoljni. Bluzica sa mašnom oko vrata uravnotežuje vašu figuru dajući punoću dekolteu, dok odvlači pažnju od struka.

Pantalone sa visokim strukom

U ovakvim pantalonama vaše noge će izgledati duže i tanje nego što to zaista jesu. Uz to, dok vas većina pantalona vizuelno proširuje u kukovima, ovaj kroj naglašava najuže mjesto na vašem tijelu.

Izvor: Ljepotaizdravlje

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender