19. 10. 2021.

Crni oktobar odnio 19 života

Samo u posljednja četiri dana poginulo je sedam osoba što je upalilo alarm za uzbunu u javnosti, koja s pravom očekuje od MUP-a RS da preduzme dodatne mjere kako bi bio smanjen broj tragedija na putevima.

Crni niz započet u petak nastavljen je u nedjelju naveče i u noći između nedjelje i ponedjeljka u Prijedoru i Zvorniku gdje su živote izgubile tri osobe. Boško Knežević (72) i Zineta Hadžić (57) iz Prijedora poginuli su u saobraćajnim nesrećama u razmaku od samo sat vremena na dionici puta Prijedor – Novi Grad od Trinaestice do Brezičana.

Kneževića, koji je bio za volanom “golfa”, na pružnom prelazu Trinaestica u nedjelju naveče je udario voz koji je saobraćao na relaciji Sarajevo – Zagreb. Lokomotiva je zakačila zadnji lijevi dio njegovog automobila, a Knežević je preminuo na putu do prijedorske bolnice.

Samo dva kilometra dalje i sat kasnije u naselju Brezičani poginula je Hadžićeva kada ju je udario automobil “ford eksplorer” kojim je upravljao Elvedin Karajić (26).

U Zvorniku je u noći između nedjelje i ponedjeljka poginuo Duško Hajduković (18) iz Loznice. On je “golfom 2” sletio sa puta, a njegovo tijelo pronađeno je juče oko 6.30 časova.

/Glas Srpske/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender