23. 09. 2021.

Devet znakova koji otkrivaju da je zaljubljen u vas

Otkrijte devet tajnih znakova koji govore da je vašem partneru zaista stalo do vas:

1. Ispunjava vaše želje. Zar nije divno kada obraća pažnju na detalje, te se trudi da vas oraspoloži svakodnevnim sitnicama? Nijedan muškarac vam neće ugađati ako mu nije stalo do vas, zato uzvratite istom mjerom.

2. Odmah odgovara na SMS poruku. Znači da misli na vas, da ste mu na prvom mjestu i da za vas čini sve što je u njegovoj moći.

3. Tretira vas kao ženu. Prošla su vremena džentlmena koji otvaraju vrata auta i primiču vam stolicu. No, većina žena i danas „pada“ na ovakve gestove. No, svako ima svoje kriterijume prema kojima bi muškarc trebalo da se ponaša, a ako ih on barem djelimično ispunjava, tada ste sigurni da mu je stalo do vas.

4. Voli vaš prirodni look. U filmovima često možemo da vidimo žene koje potroše sate i sate kako bi se sredile za svog partnera, pa tako i u krevet odlaze sa šminkom na licu. Ako ste muškarcu lijepi onakvi kakvi jeste, pa čak sa otečenim kapcima i raščupanom jutarnjom „frizurom“, znajte da vas voli, jer udovoljavati mu šminkom, odjećom, dijetama i treninzima nema smisla.

5. Želi da vas zadovolji u krevetu. Muškarac koji kroz mjesece i godine nije uspio da upozna vaše tijelo i želje, te se nije ni potrudio da vam priušti nezaboravne trenutke u krevetu, vjerovatno mu nije ni stalo do vas.

6. Romantičan je. Nastavak na prethodnu stavku je da prije i poslije seksa bude pažljiv i romantičan prema vama. Muškarac kojem je stalo do vas zna da su ženi dodiri i poljupci i te kako važni. Uostalom, na taj način pokazuje da mu je lijepo s vama.

7. Ponosi se vama. Ovdje mislimo na to da se ponosi (i hvali) vašim uspjehom, dostignućima, pametnim odlukama i hrabrim potezima. Puno stvari možete vidjeti u načinu na koji vas predstavlja u društvu. Ukoliko je ponosan na vas, znači da vas cijeni i voli.

8. Podržava vaše ambicije. Kada muškarac iskritikuje sve vaše ideje, zamisli i ono što biste htjeli da postignete u životu znači da vas ne cijeni i da nemate zajedničku viziju budućnosti. Osim toga, vjerovatno nema visoko mišljenje o vama i vašim sposobnostima.

9. Uveseljava vas. Kada muškarac samoinicijativno spremi vaše omiljeno jelo ili pospremi kuću bez ikakvog povoda znajte da vas voli. Čak i sitnice poput kuhanja jutarnje kafe i porukica na frižideru pokazuju da mu je stalo do vas.

Izvor: Ljepota i zdravlje

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender