Jelena trudna, Nole postaje tata

Prostom matematikom dolazi se do zaključka da je beba začeta u junu, u periodu kada je Novak imao pauzu između Rolan Garosa i Vimbldona. Poznato je da Đokovići imaju stan u Londonu, gdje su i boravili u tom periodu.

Najbolji srpski teniser i Jelena u vezi su osam godina, a cio svijet je brujao o njihovoj vjeridbi, koja se u septembru dogodila u Monte Karlu. Novak je svojoj dragoj poklonio prsten na krovu jednog hotela u Provansi, a poslije toga su cijelom svijetu obnarodovali koliko su srećni.

– Od sada ću Jelenu svima da predstavljam kao moju verenicu i buduću ženu… Hehe, počinje navikavanje… Slatke muke… Presrećni smo – obratio se tada Novak fanovima na Tviteru.

Podsjetimo, svadba bi trebalo da se obavi na Svetom Stefanu, po zamisli Noleta i Jelene. Nema sumnje da će veselje upriličiti zvanice iz cijelog svijeta, samo je sada pitanje u kom periodu će se Novak i Jelena zakleti na vječnu ljubav.

Novak će tako u narednoj godini svakako imati razloga za minimum dvostruko slavlje – svadba i rođenje djeteta. Na njemu je i da se vrati na prvo mjesto ATP liste, pa da 2014. godinu pamti kao najljepšu u svom životu. Tripla kruna.

Izvor: Press

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender