23. 09. 2021.

Organizujemo širok front za promjene

U tom kontekstu, kaže Bosić, SDS počinje seriju razgovora sa svim nevladinim organizacijama, udruženjima građana, opozicionim strankama, uglednim pojedincima i ljudima koji smatraju da Srpskoj trebaju ozbiljne promjene u svim segmentima društva.

“Prvi razgovor je upravo obavljen sa mladim ljudima pred kojima je budućnost i koji imaju volju da mijenjaju postojeće stanje. Mladi ljudi su ti koji treba da nose budućnost Srpske, a mi treba da im stvorimo uslove da mogu živjeti od svog rada”, rekao je Bosić novinarima nakon razgovora sa predstavnicima Udruženja građana “Slobodna Republika”.

Prema njegovim riječima, u Srpskoj će se izdefinisati dva bloka – prvi koji je za postojeće stanje i drugi koji je za promjene.

Predsjednik “Slobodne Republike” Nikola Dronjak rekao je da su predstavnici ovog udruženja ukazali na glavne probleme u Srpskoj, a to su, prema njihovom mišljenju, organizovani kriminal i korupcija, nepotizam, nezaposlenost i iseljavanje mladih sa ovih prostora.

“Razgovarali smo sa predstavnicima SDS-a da bismo pokazali javnosti da je naš sagovornik svako ko iskaže želju za promjenom i da smo otvoreni za razgovor sa svima”, naveo je Dronjak.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender