24. 10. 2021.

SAD: Nađeno šestoro mrtvih u kući

U kuću je upao tim specijalnih američkih snaga (SWAT) pošto policija nije uspjela da ostvari kontakt sa nekim u njoj, a nakon što je primila poziv od čoveka koji je rekao da će se samopovrijediti.

U kući su nađena tijela četiri odrasle osobe i dvoje djece, a među njima je bila i osoba za koju se vjeruje da je pozvala policiju, rekao je predstavnik lokalne policije Džon Long za agenciju AP.

On je kazao da je riječ o ljudima starim od devet do ranih 50-tih godina, ali nije rekao na koji su način oni ubijeni. Prema prvim saznanjima, smrt tih osoba vezana je za porodično nasilje.

Long je kazao da je policija prvo otišla do kuće u Gvingvud Kauntiju nakon što je primila poziv od muškarca koji razmišlja da sebe povrijedi. Kada je policija bila na putu do kuće, jedna od susjetki je pozvala policiju navodeći da je četvoro djece došlo iz komišijske kuće iz koje je ispaljen hitac iz vatrenog oružja i da se djeca još nalaze u njenoj kući.

Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja policije da uspostave kontakt s bilo kim u kući, u nju je ušao tim SWAT-a i tamo otkrio tijela, kazao je Long.

Izvor : Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender