19. 10. 2021.

Znaci koji govore da vas partner možda vara

Uočavate li ove stvari, nemojte odmah pretpostaviti da vas vara, ali oči držite širom otvorene i posmatrajte partnera neko vrijeme. Evo nekoliko znakova da je možda zastranio i vodi dvostruki život.

Počeo je pomnije da bira garderobu i promijenio je navike oblačenja

Vrijeme je da se zapitate za koga se sređuje ako je iz sportskih pantalona i farmerki odjednom uskočio u odjela i košulje. Iza njega ostaje oblak skupog parfema i to novog, kojeg mu niste vi kupili.

Spava s mobilnim telefonom pored uzglavlja

Odjednom se ne odvaja od svog Iphonea, a obavezno ga stavlja pored uzglavlja. Nosi ga sa sobom čak i u kupatilo. Može ići toliko daleko pa će ga isključiti kada ste zajedno, uz izgovor da ne želi da vas iko ometa.

Promijenio je sve lozinke

Iako ste imali pristup njegovom mejlu, jer je lozinka bila zapamćena na zajedničkom računaru, shvatili ste da je nedavno promijenio sve lozinke. Uzbuna!

Promijenio je kreditnu karticu

Moguće da skupocjene poklone kupljene onlajn šalje na drugu adresu.

Postao je osoran i prigovara vam

Iniciranje svađe, prigovaranje, zajedljivi komentari. Možda priprema teren da bi krivicu prebacio na vas i rekao da se uvijek svađate.

Predlaže vam odvojene godišnje odmore

To je očiti znak da želi da vas udalji od sebe i da pravi prostor za nekog drugog.

Odbija seks

I to, naravno, može biti znak. Ne mora vas doslovce odbijati, ali više od vas ne traži seks i odgovara mu kad ni vi ne preduzimate inicijativu iako vas je prije uvijek nagovarao na akciju.

/tportal/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender