30. 11. 2021.

Bijeljina: Besplatan internet u centru grada

Bijeljini sada postoje dvije gradske zone sa besplatnim internetom, i to ispred Centra za kulturu i u Gradskom parku, saopšteno je iz “M:tel-a”.

Izvršni direktor “M:tel-a” za marketing i prodaju Đorđe Mišić rekao je da ova kompanija, kao i mnogo puta do sada, potvrđuje opredijeljenost da posluje društveno odgovorno.

Osnivač i direktor kompanije “Strouberi enerdži” Miloš Milisavljević rekao je da raznovrsni kanali komunikacije zahtijevaju energiju za rad, koju kompanija čiji je direktor besplatno čini dostupnom građanima, i to na jedan potpuno ekološki način.

“Drago nam je da mi i kompanija `M:tel` dijelimo zajedničku viziju za poboljšanje života ljudi olakšavanjem njihovih svakodnevnih aktivnosti i ispunjavanjem potreba za boljom povezanošću, komunikacijom i dostupnošću informacija”, istakao je Milisavljević.

“Strouberi drvo” izum je srpske kompanije “Strouberi enerdži” koja je za ovu inovaciju osvojila prvo mjesto na “EU Nedjelji održive energije 2011” u Briselu.

Osim punjenja baterija prenosivih uređaja, zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu “Strouberi drvo” sada olakšava povezivanje i informisanje građana Bijeljine, navodi se u saopštenju.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender