Jelena Rozga iskopirala Severinu! (FOTO)

Nije prvi put da brojni mediji širom regiona upoređuju lik i djelo hrvatskih zvezda Severine Vučković i Jelene Rozge, uz komentare da zanosna plavuša nerijetko pronalazi inspiraciju u neznatno starijoj koleginici, a u prilog ovome idu i najnovije fotografije Rozge kojima najavljuje novu pesmu “Cirkus”, a koje neodoljivo podsjećaju na Severine kadrove iz spota “Dobrodošao u klub“.

jelena-rozga2

Zanosna plavuša se za potrebe promocije svoje nove numere “Cirkus” slikala u provokativnom crno-bijelom izdanju, raščupane kose, na stolici sa vidno zabrinutim izrazom lica. Ništa to ne bi bilo čudno da se njena sugrađanka nije slikala u pozi sa identičnim motivima, samo nekoliko mjeseci ranije povodom spota “Dobrodošao u klub“.

jelena-rozga 3

Nije prvi put da se ukus ove dvije dame preklopi, kada su muzika i odjevne kombinacije u pitanju, te se u nizu “slučajnosti” našao spot Jelene za pesmu “Zanemari” koji je sa motivima i vizuelizacijom identičan Vučkovićevom videu za numeru “Haljinica boje lila“, a prštali su i brojni komentari da je “Nirvana” kopija “Bred Pita”, dok su prečeste sličnosti u odjevanju postale predmet zanemarivanja.

Severina 4

Izvor: Telegraf

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender