25. 10. 2021.

“Demantujem sukob sa Mladenovićem”

Poslije utakmice pojavila se informacija da je Volkov prijetio Mladenoviću kako će mu navodno polomiti noge.

“I u pobjedi i u porazu treba biti gospodin i sportista. Mladenović me na podmukao način udario šakom u glavu, i ja sam poslije utakmice pokušao da dođem do njega i da riješim neki problem ako ima sa mnom. Stavio bih sad tačku na tu priču. Demantujem da sam rekao to što se piše”, rekao je Volkov novinarima.

Zvezda je pobijedila Partizan sa 1:0 autogolom Milana Obradovića i tako prišla na bod zaostatka. Novinari su više od sat i po vremena čekali fudbalere crno-bijelih da izađu iz svlačionice, a Volkov je kazao da je to bilo “iz bezbjednosnih razloga”.

“Pobijedila je srećnija ekipa, a ne bolja, ali sve je to sport. Život ide dalje. Da smo dobili danas, ne bi bilo ništa gotovo”, rekao je Volkov.

Obradović ima 36 godina, bio je najiskusniji igrač na terenu, a ovo mu je bio prvi derbi u karijeri, ali ga neće pamtiti po lijepom.

“Ovo je sigurno jedan najtežih trenutaka u mojoj karijeri. Trudim se uvijek da dam maksimum, i onda se desi nešto ovako. Ja sam jedini krivac za poraz, jer sam siguran da ne bismo izgubili da nije bilo toga. Teško je”, rekao je Obradović.

Golman Vladimir Stojković takođe je ocijenio da je Zvezda imala više sreće.

“Utakmica je bila očekivano tvrda. Zvezda je imala više sreće, a mi smo počeli u grču i nesvjesno se povukli. Život ide dalje, na nesreću smo izgubili, ali nema spuštanja glave i dalje smo šampioni i na nama je sve”, rekao je Stojković za B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender