Kosovska Mitrovica: Napadnut Krstimir Pantić

Dvojica maskiranih lica napali su Pantića sinoć oko 22.00 časa u Kosovskoj Mitrovici ispred ulaza u zgradu u kojoj živi, a nakon ukazane ljekarske pomoći u mitrovičkoj bolnici on je pušten kući.

“Najoštrije osuđujemo napad na Krstimira Pantića i pozivamo Euleks i OEBS da učine sve kako bi krivci što prije bili pronađeni, jer je potpuno jasno da privremene vlasti u Prištini to neće učiniti, kao što ni do sada nisu rasvijetlili apsolutno nijedan zločin počinjen nad Srbima u Pokrajini”, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Iz Kancelarije poručuju srpskom narodu na Kosovu i Metohiji da ih teror i nasilje ne smiju pokolebati, već ih to mora učvrstiti u odluci da sutra izađu na lokalne izbore i izaberu svoje najbolje predstavnike.

“Samo to će biti garancija da će Srbi na Kosovu i Metohiji moći da ostanu i opstanu”, navedeno je u saopštenju.

Pantić je u izjavi Tanjugu rekao da se incident dogodio ispred njegove zgrade u Kolašinskoj ulici u sjevernom dijelu Mitrovice kada su dvojica maskiranih napadača nasrnula na njega.

“Sreća je da sam kod sebe imao torbicu za koju su napadači pretpostavljam pomislili da je oružje i nakon nekoliko udaraca pobegli. Ne znam tačno, ali mislim da se radi o mlađim osobama starosti do 20 godina”, dodao je Pantić.

Pantiću je ljekarska pomoć ukazana u mitrovičkoj bolnici gdje mu je sanirana povreda na bradi i on je nakon ukazane ljekarske pomoći pušten kući.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender