30. 11. 2021.

Ne možemo dozvoliti da pobjede batinaši i huligani

– Pozivam državu da najozbiljnije reaguje i da ne dozvoli da se ovakvi incidenti dešavaju – rekao je Stefanović na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, istakavši da se ne može dozvoliti da pobjede “huligani i batinaši”.

Stefanović je rekao da Pantić predstavlja Srbiju i da je napad na njega napad na državu, objasnivši da oni koji su odgovorni za napad rade u interesu kosovskog premijera Hašima Tačija, a protiv interesa Srbije.

– To je razlog da svi Srbi izađu na izbore i da se bore za svoju budućnost i budućnost svoje dece – rekao je predsjednik parlamenta Srbije i ponovio da je jedini način da Srbi opstanu na Kosovu i obezbjede sebi bolji život formiranje Zajednice srpskih opština.

Stefanović je onima, “koji su naučili da mrze i muzu Srbiju”, poručio da to više neće moći da rade. On je upitao šta je alternativa ako Srbi ne izađu na izbore i da li je alternativa da u Kosovskoj Mitrovici pobedi Adrijana Hodžić.

– Što se tiče političkih inspiratora i političkih batinaša, razgovarao sam i sa predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem o tome, i on zbog takvih stvari sinoć nije ni spavao. Pričali smo dugo o tome i stvarno ne bih bio u koži tih ljudi – rekao je Stefanović i još jednom poručio Srbima na Kosovu da ne dozvole da kampanja zastrašivanja bude nešto zbog čega neće izaći na izbore.

Izvor: Telegraf.rs

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender