26. 09. 2021.

Severina bjesna: Sud odredio alimentaciju od 1.000 evra, a Milan prije toga plaćao 10.000

Umjesto 10.000 evra, koliko je do sada dobijala od Milana Popovića na ime alimentacije, Severina će dobijati 1.000 evra, koliko je odredio sud. Hrvatska pjevačica bjesna je na advokate, sud i traži novo suđenje.

Poslije odluke hrvatskog suda da mora da dozvoli Milanu Popoviću da viđa sina Aleksandra svakog vikenda u Zagrebu, uslijedio je novi razlog da Severina bude i te kako ljuta na svoje advokate i sud.

Izvor blizak paru kaže i da Severina želi da pokuša da sa Milanom napravi novi dogovor i vansudsko poravnanje. Ipak, do Milana Popovića, kao ni do njegovog advokatskog tima nije stiglo nikakvo zvanično obavještenje o želji za vansudskim poravnanjem.

S druge strane, Milan Popović je veoma zadovoljan odlukom suda koja mu omogućava da viđa Aleksandra vikendom u Zagrebu, što je privremena mera do sledećeg ročišta u decembru.

Severinini advokati su zahtjevali da Milan viđa Aleksandra u Severininom stanu i u njenom prisustvu, ali je sud to odbio.

Milan Popović sa svojim advokatskim timom radi i na dobijanju dozvole da sina vodi sa sobom i van granica Hrvatske. Navodi nekih hrvatskih medija da je pasoš maloletnog Aleksandra Popovića nevažeći, demantovala je Policijska uprava Pančevo, gdje je pasoš izdat i dala zvaničnu izjavu da je pasoš izdat po svim važećim propisima i zakonima Republike Srbije.

Izvor: Blic

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender