16. 10. 2021.

Netačna vijest da je preminuo navijač

Sukob se dogodio na Obrenovačkom putu kod Eko pumpe. Tokom večeri su se pojavile informacije da je jedan mladić i preminuo, ali, kako saznajemo, to nije istina.

Tuča se dogodila oko 15.30 sati kada su prema nepotvrđenim informacijama navijači Zvezde sačekali navijače Partizana, koji su autobusom iz Obrenovca išli na utakmicu.

7

“Dvije osobe su teško povrijeđene, jedna koja je bez svijesti je na putu u Urgentni centar. Grupa mladića je odbila ljekarsku pomoć”, izjavila je tokom popodneva dr Nada Macura portparolka Hitne pomoći.

4

Kako B92 nezvanično saznaje, jedna osoba od 19 godina je prebačena u Urgentni centar sa razderotinom na glavi, a druga osoba primljena je bez svijesti. Prema saznanjima, povrijeđeno je nekoliko prolaznika, a oštećen je i jedan autobus GSP-a i još 4 vozila.

Uprkos informaciji da je jedan mladić primljen u komi, a zatim i da je podlegao povredama, tokom večeri je iz Urgentnog centra više puta poručeno da niko nije izgubio život. “Blic” javlja da je najteže povrijeđen mladić tokom večeri pušten i na kućno liječenje.

6

U Urgentni centar primljeno je i dvoje navijača sa lakšim povredama.

Inače, jedna osoba teško je povrijeđena, a pet ljudi je zadobilo lakše povrede na stadionu, tokom odigravanja fudbalske utakmice između Crvene zvezde i Partizana.

8

Primarijus Slobodan Ivanović iz klinike Anlave, koja je dežurala na derbiju, rekao je da je teže povređen Ž.V. iz Nikšića, koji je u alkoholisanom stanju pao u kanal između tribine i atletske staze.

“Povrijedio je glavu, zglob i karlicu. Za sada nije u životnoj opasnosti, hitno je reanimiran na licu mjesta i prebačen je u urgentni centar na dalji tretman. Jedan mladić je isjekao dlan na šiljke ograde, a ostale četiri intervencije su zbog hipotenzije i pada šećera”, rekao je Ivanović agenciji Beta.

3

Od 18 časova na stadionu Crvene zvezde igrao se 145. prvenstveni vječiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Derbi obilježio niz incidenata, 41 osoba privedena.

1

Ministarstvo unutrašnjih poslova zabilježilo je niz incidenata u Beogradu koji su se dogodili prije i za vrijeme fudbalskog derbija između “Zvezde” i “Partizana”, a 41 osoba je privedena.

Tokom incidenata teže i lakše je povređeno više osoba od toga su osam policajci, rečeno je sinoć Tanjugu u MUP-u.

Prije, za vrijeme i po završetku utakmice, u službene prostorije policije dovedena je 41 osoba od koje su četiri maloljetne i 36 punoletnih.

Četiri osobe su privede za krivična djela, a ostali za prekršaje mada je, kako navode u MUP-u, obrada u toku pa je taj broj promjenljiv.

Najprije je oko 13 i 30 policija prilikom kontradiverzionog pregleda na stadionu kod atletske staze pronašla 87 navijačkih baklji, a ubzo je jedna osoba privedena zbog sumnje da je izvršila nedozvoljeno držanje droge, rečeno je u MUP-u.

marakana

Oko 15 sati na okretnici vozila 18 policija sa Voždovca zaustavila je vozilo beogradske registracije i kod četiri lica našla veću količinu drvenih palica.

Osumnjičeni su uspjeli da pobjegnu i za njima je raspisana potraga, a vozilo je sat vremena kasnije pronađeno na uglu Bulevara oslobođena i Ulice Save Maškovića.

U 15 i 45 u Ulici neznanog junaka navijači “Partizana” kamenicama su gađali policiju.

Policija navodi i da je u 20 i 55 kamenovan autobus na liniji 46 kome su oštećana stakla.

Prevrnula se policijska marica na Ostružničkom mostu

Prema saznanjima, oko 15.45 na ostružničkom mostu povređeno je više osoba kada se prevrnula policijska marica. Na mjesto nesreće upućeno je nekoliko ljekarskih ekipa.

http://www.youtube.com/watch?v=vRr7s5EkGRw

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender