16. 10. 2021.

Puštate li svoju dragu da vam mijenja imidž?

Većina pripadnica nježnijeg pola žele da promijene svog partnera i to zato što se stide njegovog stila oblačenja, frizure, ali i izbora parfema. Inspiraciju pronalaze u zvijezdama svetskog džet-seta.

Ispostavilo se da djevojke ne traže “gotov proizvod”, odnosno savršenog džentlmena sa suptilno izgrađenim ukusom, već bi radije kandidata kog će svojim trudom pretvoriti u gospodina Pravog.

Tako je makar pokazala studija jednog britanskog šoping portala, sprovedena na dvije hiljade žena. Svaka druga ispitanica priznala je da želi da promijeni izgled svog izabranika.

12

Dame u prosjeku ulože šest mjeseci da bi svog partnera pretvorile u frajera po svom ukusu, a na to potroše oko pet stotina evra.

Gotovo 68 odsto priznaje da im je uspjelo da poboljšaju izgled svog voljenog, a nadahnuće traže u poznatim trendseterima poput Dejvida Bekama.

– Žene se plaše konkurencije. Zato, umjesto muškarca od stila, koji je na prvu loptu poželjan i potencijalnim suparnicama, one se prije opredjeljuju za nekog kojeg će vremenom pretvoriti gospodina Pravog, po svojoj mjeri – objasnio je dr Sajmon Mur iz Britanskog psihološkog društva.

/Telegraf, Dailymail/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender