26. 09. 2021.
Raspušten Gradski odbor SNS-a u Banjaluci

Raspušten Gradski odbor SNS-a u Banjaluci

Raspušten Gradski odbor SNS-a u Banjaluci

”Na posljednjem Glavnom odboru donijeli smo odluku da se izvrši analiza rezultata sa prethodnih lokalnih izbora i da se preduzmu mjere. Postojala je jedna velika prepreka a to je bio neriješen sudski spor, što se u velikoj mjeri odrazilo na naše članstvo na terenu, te rezultati nisu bili zadovoljavajući”, izjavio je Milovanović.

Prema njegovim riječima nakon što je stavljena tačka i donesena sudska presuda da je predsjednik stranke Jovan Mitrović logično je da SNS krene u proces definitivne konsolidacije stranke, ne samo u Banjaluci već i u ostalim gradovima u Srpskoj.

”Sa starim članovima, kao i novim koji pokazuju interesovanje i vide perspektivu da jedino SNS može pokrenuti stvari iz mjesta, formiraćemo Odbor, prijedloge za izbor rukovodstva, stručne savjete koji će praviti projekte i tražiti riješenja za bolji život”, navodi Milovanović.

”Nemamo puno vremena ali smo sigurni da uz timski rad građanima možemo ponuditi program i rijesenja za izlazak iz loše situacije. Vrata banjalučkih naprednjaka su otvorena za sve koji žele da se priključe”, poručuje Milovanović.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender